x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Mircea Geoană: Traian Băsescu a ratat şansa unei reconcilieri naţionale prin numirea lui Emil Boc

Mircea Geoană: Traian Băsescu a ratat şansa unei reconcilieri naţionale prin numirea lui Emil Boc

de Ovidiu Ciutescu    |    17 Dec 2009   •   00:00

Liderul PSD a criticat numirea lui Emil Boc în această funcţie, liderul social-democraţilor arătând că nu are încredere în calităţile lui Emil Boc, considerat a fi "cel mai slab premier din istoria României".



"Este o alegere nefericită, care demonstrează că şi al doilea mandat al lui Traian Băsescu va fi la fel de dezastruos ca şi primul, dacă nu chiar mai rău. Prin această numire, Băsescu a ratat o şansă istorică, de  reconciliere naţională. Putea face acest lucru acceptând oferta facută de noi, de a crea un guvern cu o majoritate autentică şi o valoare incontestabilă. În schimb, Băsescu a confirmat criza personală pe care o are - de a numi în această funcţie pe cel mai slab premier pe care l-am avut vreodată!", a spus liderul PSD care a adăugat că "un guvern format din trădători de la alte partide este un guvern care va avea şi o majoritate minimă, dar şi una putredă. Acest guvern va fi votat de trădătorii de la PSD şi PNL, de oameni fără onoare".

×
Subiecte în articol: politic