x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Mircea Toader: Nu am avut nicio discuţie cu Silviu Prigoană despre plecarea sa

Mircea Toader: Nu am avut nicio discuţie cu Silviu Prigoană despre plecarea sa

10 Sep 2012   •   11:18
Mircea Toader: Nu am avut nicio discuţie cu Silviu Prigoană despre plecarea sa

Liderul deputatilor PDL, Mircea Toader, a declarat ca nu a avut nicio discutie cu Silviu Prigoana referitoare la plecarea acestuia din partid. Mai mult, Toader a spus ca, potrivit deciziei democrat-liberalilor, Silviu Prigoana ar fi putut candida din nou la colegiul in care a fost ales parlamentar.

"Am vazut si eu scrisoarea pe care a adresat-o Biroului Permanent al Camerei, trebuie sa o comunice in plen. Nu comentez decat ca e gestul personal pe care il face. Nu a comunicat inainte, e sfarsit de mandat, fiecare incearca probabil sa-si gaseasca un loc sub soare, soarele nostru nu-i mai place", a afirmat Toader, potrivit Agerpres.

El a adaugat ca nu stie motivul pentru care Prigoana paraseste PDL, dar in mod sigur nu este vorba despre faptul ca nu a mai primit colegiu in care sa candideze pentru parlamentare, pentru ca decizia politica a PDL este ca fiecare parlamentar isi mentine colegiul in care si-a castigat mandatul.

"Nu stiu de ce pleaca. Drum bun si cale batuta", i-a urat Toader.

Potrivit acestuia, de-a lungul mandatului au existat discutii in grupul PDL referitoare la "celebra lege a presei, in care Prigoana dorea foarte mult ca presa sa fie pusa la colt", iar PDL nu a fost de acord, precum si in legatura cu legea prostitutiei, dar alte elemente de natura legislativa nu au starnit dispute.

Toader a mai spus ca orice plecare din partid este o pierdere, dar la sfarsit de legislatura aceasta "nu este foarte importanta".

Deputatul democrat-liberal Silviu Prigoana a depus luni la Biroul Permanent al Camerei o scrisoare prin care informeaza ca incepand cu data de 10 septembrie va activa ca independent, fara apartenenta la un grup parlamentar.

×