x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Mişcarea Populară, la momentul adevărului

Mişcarea Populară, la momentul adevărului

de Gabriela Antoniu    |    11 Mar 2012   •   21:00

Pedelistii s-au reunit ieri dupa-amiaza in sedinta de Colegiul Director pentru a afla de la liderii de organizatii judetene cat succes a avut Miscarea Populara in teritoriu, in perspectiva alegerilor locale. "Astazi am avut Birouri Permanente in toata tara, iar la Colegiul Director urmeaza sa anuntam fiecare judet cum mergem in alegeri, daca mergem pe varianta unei miscari populare sau sub sigla partidului", a explicat pentru Me­diafax liderul PDL Buzau, Cezar Preda. O reuniune a Colegiului Di­rec­tor al PDL a avut loc si duminica trecuta. Atunci, liderul PDL Emil Boc (foto) a declarat ca partidul nu va incheia la nivel national nici un fel de alianta pentru locale, dar or­ga­ni­za­ti­i­le ju­de­te­ne pot decide sa incheie aliante pe plan local, sub denumirea "Miscarea Populara", cu sigla inima.

Ieri, inaintea sedintei Colegiului Di­rector, deputatul Sulfina Barbu a co­mentat declaratiile presedintelui Basescu potrivit carora nu exista un can­didat suficient de bun pentru a-l in­frange pe Sorin Oprescu la Pri­ma­ria Capitalei. "Fiecare om politic poate sa aiba un punct de vedere. PDL cu siguranta va avea un candidat la Primaria Generala, este un ac­tor politic important la nivelul Pri­ma­riei Bucurestiului si la nivelul Bucurestiului si sunt convinsa ca, daca se face un efort sustinut din partea organizatiilor de sector, exista po­sibilitatea ca al nostru candidat sa fie castigator", a spus Sulfina Barbu. Ea a evitat sa spuna daca PDL a identificat deja un candidat pentru Primaria Capitalei, precizand doar ca acesta "va fi anuntat undeva la sfarsitul lunii martie".

Ea a mai spus ca in mod natural fiecare partid cauta sa desemneze cei mai buni candidati in cursele electorale. Sulfina Barbu s-a declarat convinsa ca PDL va avea cel mai bun candidat pentru Primaria Generala. In privinta sanselor ca Sorin Oprescu sa fie invins de candidatul PDL, Sulfina Barbu a spus ca "orice partid politic, atunci cand isi desemneaza un candidat, merge cu cel mai bun, cu cel care are cele mai bune sanse in alegerile locale".
.htm

×