x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Mitrea: Hrebenciuc minte cu neruşinare, să nu mizeze pe aparenta mea lipsă de reacţie

Mitrea: Hrebenciuc minte cu neruşinare, să nu mizeze pe aparenta mea lipsă de reacţie

03 Noi 2009   •   00:00

Miron Mitrea răspunde, într-o postare pe blogul personal, lui Viorel Hrebenciuc la acuzaţiile de "blat" cu Traian Băsescu la alegerile parlamentare din 2008, susţinând că liderul deputaţilor PSD "minte cu neruşinare" şi îl atenţionează să nu mizeze pe aparenta sa lipsă de reacţie.

"În loc să se ocupe de campania candidatului PSD pentru prezidenţiale, pe care, oficial, o conduce, sforarul şef Viorel Hrebenciuc s-a apucat să toarne minciuni despre mine", declară Mitrea, în replică, pe blog.

El susţine că acuzaţia liderului deputaţilor PSD reprezintă "o minciună sfruntată, pe care numai un individ ca Hrebenciuc o poate spune cu atâta nonşalanţă", ce poate fi contrazisă de oricare dintre liderii din teritoriu, care "ştiu că s-a facut numărătoarea paralelă în fiecare judeţ", "o minciună care poate fi demontată de oricare dintre membrii echipei de campanie din 2008, care ştiu că Hrebenciuc n-a trecut nici cinci minute pe la sediul de campanie ca să se intereseze de mersul votării".
"Era ocupat marele combinator ca să-şi aranjeze ploile pentru perioada de după alegeri", adaugă Miron Mitrea.

Senatorul PSD mai susţine că "această ultimă minciună a lui Hrebenciuc" nu îl mai miră, cât îl ingrijorează.
"Nu mă miră, pentru că minciuna a fost şi rămâne principala lui armă politică. Mă îngrijorează pentru că ea arată că sforarul şef nu e cu gândul la cum să-l ajute pe Mircea Geoană să câştige alegerile, ci la cum să facă să-i fie lui bine după alegeri. Indiferent dacă Mircea Geoană câştigă sau nu. Preocuparea lui Hrebenciuc nu este să-i aducă mai multe voturi candidatului PSD, ci să se asigure că, indiferent cine va câştiga Preşedinţia, eu şi alţii din partid, care ştim bine de câte ori a sacrificat el interesul partidului pentru interesul personal, nu mai putem să le spunem aceste adevăruri membrilor PSD", mai declară Mitrea.

Miron Mitrea menţionează că s-a ferit în această campanie să aducă în discuţie "subiecte care ar tulbura apele în partid".
"Hrebenciuc, însă, a făcut şi face tot posibilul să creeze scandal. Şi-a pus în permanenţă portavocile să mă atace, dar, disperat că nu are succes, a hotărât să iasă la atac el personal. Îi dau o veste proastă: să nu mizeze pe aparenta mea lipsă de reacţie. Nu mai e mult până după alegeri", avertizează Mitrea.
Mediafax

×
Subiecte în articol: politic