x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Moșteanu, după scandalul din Parlament: Extremiștii de la AUR l-au agresat pe ministrul Energiei

Moșteanu, după scandalul din Parlament: Extremiștii de la AUR l-au agresat pe ministrul Energiei

07 Feb 2022   •   18:00
Moșteanu, după scandalul din Parlament: Extremiștii de la AUR l-au agresat pe ministrul Energiei
Sursa foto: Foto Lucian Alecu

Purtătorul de cuvânt al USR Ionuț Moșteanu spune că ceea ce s-a întâmplat luni în Parlament este inadmisibil și acuză AUR că este „un partid fascist”.

„Este inadmisibil ce s-a întâmplat în plenul Parlamentului. Extremiștii de la AUR l-au agresat pe ministrul Energiei, Virgil Popescu pe care l-am chemat în fața Parlamentului să-și asume, cu mandatul pe masă, facturile uriașe pe care românii le plătesc pentru energie. Un partid fascist, cu lideri asumați drept admiratori ai unor criminali de război, continuă să aplice metodele învățate de la idolii lor fasciști: anarhie și violență. Nu accept acest comportament! Nu trebuie să ajungem la linșaj ca să-i sancționăm pe cei care greșesc, acolo unde împing liderii AUR societatea. Violența nu face parte din societatea civilizată”, susține Ionuț Moșteanu.

Acesta susține că ședința de plen s-a suspendat, iar dezbaterea pe moțiunea simplă depusă de USR va fi reluată „după ce extremiștii de la AUR opresc violențele”.

Ședința Camerei Deputaților a fost suspendată luni după ce liderul AUR i-a întrerupt discursul ministrului Energiei, Virgil Popescu. „Hoțule”, i-a strigat Simion lui Popescu. Replica ministrului Energiei a fost: „Ești un prost”.

×
Subiecte în articol: Ionuț Moșteanu