x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Moţiunea de cenzură "Opriţi Guvernul şantajabil. Aşa nu, niciodată!" a fost citită în Parlament. Premierul Ungureanu nu a fost prezent - IMAGINI LIVE

Moţiunea de cenzură "Opriţi Guvernul şantajabil. Aşa nu, niciodată!" a fost citită în Parlament. Premierul Ungureanu nu a fost prezent - IMAGINI LIVE

23 Apr 2012   •   12:39
Moţiunea de cenzură "Opriţi Guvernul şantajabil. Aşa nu, niciodată!" a fost citită în Parlament. Premierul Ungureanu nu a fost prezent - IMAGINI LIVE

Motiunea de cenzura "Opriti Guvernul santajabil. Asa nu, niciodata!" a fost citita, luni, in plenul Parlamentului, cu aproape o ora mai tarziu decat se anuntase initial.

Documentul, care a fost citit de deputatul PNL Ciprian Dobre, urmeaza sa fie dezbatut vineri dimineata, incepand de la ora 9:00.

Premierul Mihai Razvan Ungureanu nu a fost prezent luni in plenul Parlamentului, in momentul citirii motiunii de cenzura.

Motiunea de cenzura a fost depusa, saptamana trecuta, la Birourile Permanente ale Senatului si Camerei Deputatilor si este semnata de 116 parlamentari, numarul minim necesar pentru initierea acestui demers. Documentul are 15 pagini si este structurat pe trei capitole.

Potrivit deputatului Mircea Dusa, liderul grupului PSD de la Camera Deputatilor, aceste capitole se refera la "gestionarea frauduloasa" de catre Guvern a resurselor tarii prin privatizari, alocarea de bani de catre Guvernul Ungureanu, pe criterii politice, pentru primariile PDL, UNPR si UDMR, respectiv reorganizarea, prin interventia Guvernului si "incalcarea autonomiei universitare", a UMF Targu Mures si infiintarea liniei de limba maghiara. Potrivit lui Dusa, exista si "o sansa matematiaa" de votare a motiunii de catre plenul reunit al celor doua Camere.

×