x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Năstase: "Boc a scos coaliţia din priză şi nu mai găseşte instrucţiunile pentru a băga ştecherul la loc"

Năstase: "Boc a scos coaliţia din priză şi nu mai găseşte instrucţiunile pentru a băga ştecherul la loc"

29 Sep 2009   •   00:00

PSD nu este la cheremul toanelor lui Boc, care când numeşte pe Blaga ca interimar la MAI, când cere PSD să vină cu un interimar, a declarat preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, înainte de şedinţa grupului strategic de campanie al partidului. În opinia social-democratului, premierul se face vinovat de această situaţie prin faptul că ar fi interpretat prost partitura scrisă şi trimisă de la Cotroceni.



"Domnul Boc a scos coaliţia din priză şi acum nu mai găseşte instrucţiunile pentru a băga ştecherul la loc", a comentat Năstase, venit în grabă de la Strasbourg.

Liderul PSD a apreciat că toată responsabilitatea noii crize politice îi revine lui Traian Băsescu, care "i-a dat ordin lui Boc, dar nu a ştiut însă să înterpreteze măcar partitura", informează Antena3.

"Era ultimul lucru care ne trebuia în această perioadă. În ceea ce priveşte echipa PSD, nu cred că suntem la cheremul lui Boc care când îl numeşte pe Blaga acolo, când stabileşte un interimar de la PSD. Nu cred că este cazul" a conchis Năstase. (V.A.)

×
Subiecte în articol: politic