x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Năstase i-a dat NUP lui Oprişan

Năstase i-a dat NUP lui Oprişan

de Lavinia Dimancea    |    07 Iun 2007   •   00:00
Năstase i-a dat NUP lui Oprişan

Adrian Năstase şi-a lansat o nouă carte. "Romănia europeană. Un proiect politic social-democrat". Sala Rondă, de la Hotelul Intercontinental, unde a avut loc evenimentul, a fost ieri plină ochi. Au fost prezenţi, Sorin Oprescu şi Miron Mitrea, foşti miniştri - Ecaterina Andronescu, Rodica Stănoiu, Eugen Bejinariu, Şerban Mihăilescu, Ovidiu Brănzan, Vasile Puşcaş, actuali parlamentari ai PSD şi nu numai..,

Lansare de carte

Adrian Năstase şi-a lansat o nouă carte. "Romănia europeană. Un proiect politic social-democrat". Sala Rondă, de la Hotelul Intercontinental, unde a avut loc evenimentul, a fost ieri plină ochi. Au fost prezenţi, Sorin Oprescu şi Miron Mitrea, foşti miniştri - Ecaterina Andronescu, Rodica Stănoiu, Eugen Bejinariu, Şerban Mihăilescu, Ovidiu Brănzan, Vasile Puşcaş, actuali parlamentari ai PSD şi nu numai, fostul director al SRI Radu Timofte, dar şi preşedintele de la Vrancea, Marian Oprişan, Victor Ponta şi Dan Mircea Popescu. Cei care au lipsit au fost liderii social-democraţilor, Mircea Geoană şi Ion Iliescu.

 "Introdus" de directorul executiv al Institutului Ovidiu Şincai, Anne Jugănaru, de prorectorul SNSPA, Paul Dobrescu, şi de jurnalistul Ion Cristoiu, Adrian Năstase a arătat că tema cărţii sale este legată de soluţiile privind creşterea vitezei modernizării Romăniei şi a explicat că proiectul de stănga pe care il propune porneşte de la "valori şi principii". "Este nevoie de un efort de echipă. Şi, in ciuda trădărilor prin care am trecut, cred in continuare in nevoia de echipă. Nimeni nu poate realiza un proiect de unul singur, cel puţin in plan politic", a spus Năstase. La sesiunea de autografe, deputatul PSD a avut un mesaj special pentru Marian Oprişan cel care la Comitetul Executiv Naţional din 22 mai, după referendum, pledase pentru prezenţa acestuia la şedinţă, alături de Mitrea şi Oprescu: "Pentru Marian Oprişan, cu multă prietenie, NUP". (Lavinia Dimancea)

×
Subiecte în articol: politic