x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Nichita, prima reactie in fata presei: “Astazi sunt intr-o faza in care efectiv nu pot sa va vorbesc"

Nichita, prima reactie in fata presei: “Astazi sunt intr-o faza in care efectiv nu pot sa va vorbesc"

de Cristinel C. Popa    |    05 Mai 2015   •   10:56
Nichita, prima reactie in fata presei: “Astazi sunt intr-o faza in care efectiv nu pot sa va vorbesc"
Sursa foto: Cristinel C. Popa

La ora opt si cateva minute, edilul sef al Iasiului, Gheorghe Nichita si-a facut aparitia adus cu masina in curtea primariei, in spatele cladirii. Asta dupa ce luni si-a luat o zi de concediu. Mohorat, cu o expresie a fetei trista, s-a apropiat timid de ziaristi. Nu a dorit sa mearga in alta parte pentru a vorbi intr-un cadru mai asezat, a preferat sa dea o declaratie scurta, la scurtul popas inainte de a intra in primarie.

“Daca vreti sa va spun ceva bine, daca nu, am plecat in doua secunde. Am incercat tot timpul sa comunic cu dv foarte bine indiferent de subiectele care au fost ridicate. Astazi sunt intr-o faza in care efectiv nu pot sa va vorbesc, sa va raspund la intrebari. Sunt intr-o faza in care ancheta trebuie sa-si faca, sa-si duca rolul mai departe, sunt un om care imi place sa respecte regulile si vreau sa respect toate regulile pentru a nu fi acuzat de altceva. Va rog sa ma intelegeti. Stiti foarte bine ca stiu ce inseamna dialogul cu presa, de fapt e dialogul cu cetatenii si cu oamenii. In acest moment este normal sa nu fac niciun fel de declaratie. Stiu ca sunt multe intrebari, ca sunt multe lucruri de spus, o sa vina si momentul cand o sa spun tot ceea ce este de spus, inclusiv ceea ce e poate senzational in aceasta ancheta si in tot ce s-a intamplat in aceasta perioada. Inca o data, repet, stiu sa respect regulile si vreau sa respect regulile, nu sunt nici un robot, nici un puritan, in acelasi timp vreau sa ma intelegeti ca la aceasta etapa, si va rog sa fiti si dv oameni, stiu ca sunteti jurnalisti si ca aveti o profesie, dar fiti si dv oameni, pentru ca pana la urma urmei lucrurile se rezolva cu oamenii si noi trebuie sa ne comportam, daca se poate, cat mai normal unii cu ceilalti pentru ca necazurile sunt pentru toti in viata asta. Va multumesc foarte mult!”, a spus primarul Nichita.

Au urmat intrebari la care nu s-a primit niciun raspuns: “va dati demisia?, partenera dv a facut niste declaratii, ce parere aveti?”…  

×
Subiecte în articol: gheorghe nichita