x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Nicolăescu: Moţiunea PDL pe Educaţie e incoerentă, incorectă, insipidă, neserioasă, mincinoasă

Nicolăescu: Moţiunea PDL pe Educaţie e incoerentă, incorectă, insipidă, neserioasă, mincinoasă

02 Oct 2012   •   12:59
Nicolăescu: Moţiunea PDL pe Educaţie e incoerentă, incorectă, insipidă, neserioasă, mincinoasă

Liberalul Eugen Nicolăescu a declarat, astăzi, în plenul Parlamentului, că moţiunea simplă a PDL pe Educaţie este incoerentă, incorectă, insipidă, neserioasă şi mincinoasă. Potrivit politicianului, e normal ca o astfel de moţiune să fie respinsă.

"Moţiunea ar fi trebuit adresată fostului dumneavostră Guvern şi ministrului Funeriu, pentru că faceţi referire la modul în care el a conceput greşit această lege şi nu a reuşit să o pună în practică, a lăsat tot pe umerii Guvernului Ponta", a spus Nicolăescu, care a precizat că demersul PDL de a depune o moţiune simplă pe tema Educaţiei este unul caraghios, întrucât democrat-liberalii ştiu ce nerealizări au, sunt conştienţi de acestea, dar nu le recunosc şi vor să le pună în "cârca" Guvernului Ponta.

"E un demers ipocrit. Aveţi politici dezastruoase şi vă spălaţi pe mâini ca şi cum nu aţi trecut pe la guvernare. E o moţiune mincinoasă. E o moţiune care e normal să fie respinsă", a mai spus Nicolăescu.



×