x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Nicușor Dan, acuzat că suferă de autism instituțional. Adrian Vigheciu, PSD: "Nu are capacitatea să genereze o agendă"

Nicușor Dan, acuzat că suferă de autism instituțional. Adrian Vigheciu, PSD: "Nu are capacitatea să genereze o agendă"

de Redacția Jurnalul    |    15 Mar 2024   •   17:45
Nicușor Dan, acuzat că suferă de autism instituțional. Adrian Vigheciu, PSD: "Nu are capacitatea să genereze o agendă"
Sursa foto: Lucian Alecu

Consilierul general Adrian Vigheciu (PSD) îl acuză pe Nicușor Dan că suferă de autism instituțional.

Fost city manager la Sectorul 6, acesta îl critică pe edilul general al Capitalei pentru felul în care administrează Bucureștiul.

Într-un episod al podcastului PSD „Spin”, Adrian Vigheciu l-a atacat pe Nicușor Dan pentru incapacitatea sa de a rezolva problemele metropolei și pentru faptul că nu realizează investiții și proiecte majore.

„Nicușor Dan suferă de autism instituțional. Nu are capacitatea să se ridice deasupra problemelor și să genereze o agendă.

Înainte de a construi „noul București”, Nicușor Dan s-a decis să-l distrugă pe actualul. Nu s-a mișcat absolut nimic. Nu am reușit să vedem niște proiecte, să vină în fața bucureștenilor, în fața Consiliului General să le promoveze. Și-a construit imaginea publică ca fiind un apărător al patrimoniului și ca fiind un luptător împotriva neregulilor din urbanism. Să ajungi în situația să blochezi absolut orice investiție, în situația în care fonduri private de investiții îți pleacă din București pentru că nu au predictibilitate pe zone de urbanism este un lucru foarte grav.”, a spus Adrian Vigheciu, potrivit stiripesurse.ro.

×
Subiecte în articol: nicusor dan Adrian Vigheciu psd autism