x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Nicuşor Dan şi-a dat demisia din Asociaţia Salvaţi Bucureştiul

Nicuşor Dan şi-a dat demisia din Asociaţia Salvaţi Bucureştiul

23 Iun 2016   •   14:15
Nicuşor Dan şi-a dat demisia din Asociaţia Salvaţi Bucureştiul

Liderul USB, Nicuşor Dan, a anunţat joi că demisionează din Asociaţia Salvaţi Bucureştiul pentru a nu fi în conflict de interese, având în vedere că urmează să ocupe funcţia de consilier general al Capitalei. 

"Începând de astăzi voi fi consilier general. Astăzi, după opt ani şi jumătate, demisionez din Asociaţia Salvaţi Bucureştiul, pentru a nu fi în conflict de interese. Opt ani şi jumătate nu e puţin. Aveam proiecte matematice, aveam planuri cu familia, cu prietenii, aveam cărţi de citit. Toate lăsate în aşteptare. Nu ştiu dacă voi ierta, dar sigur nu-i voi uita pe ticăloşii care m-au obligat să-mi neglijez proiectele", a scris Nicuşor Dan, pe Facebook. 

Pe de alta parte, el a mărturisit că prin activitatea sa în cadrul Asociaţiei a cunoscut "sute de oameni deosebiţi" cu care a "împărtăşit cauze". 

"A fost o fericire şi o onoare să fim colegi. Uniunea Salvaţi România e cauza cea mai importantă acum. Putem împreună să schimbăm România", a conchis Nicuşor Dan. 

Joi, de la ora 15,00, la Teatrul Excelsior, are loc ceremonia depunerii jurământului de către cei 55 de consilieri locali. Nicuşor Dan a ocupat prima poziţia pe lista candidaţilor USB pentru Consiliul General al Capitalei. AGERPRES

×
Subiecte în articol: nicusor dan