x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Nicuşor Dan susţine că vrea ca Dacian Cioloş să rămână premier tehnocrat şi după alegerile parlamentare

Nicuşor Dan susţine că vrea ca Dacian Cioloş să rămână premier tehnocrat şi după alegerile parlamentare

11 Aug 2016   •   20:30
Nicuşor Dan susţine că vrea ca Dacian Cioloş să rămână premier tehnocrat şi după alegerile parlamentare

Preşedintele Uniunii Salvaţi România (USR), Nicuşor Dan, a declarat joi, la Sibiu, că îşi doreşte ca Dacian Cioloş să rămână premier tehnocrat şi după alegerile parlamentare.

"Noi, vă spun deschis, că nu am avut niciun dialog cu Cioloş. (...) Consider că Guvernul, adică echipa de tehnocraţi pe care domnul Cioloş a adus-o în Guvern, împreună cu partidul nostru, Uniunea Salvaţi România sunt cele două nuclee care merg în direcţia de reformă pe care societatea o doreşte. Noi am colaborat cu câţiva din miniştri pe subiecte punctuale, care ţin de activitatea noastră în consiliile locale din Bucureşti. Am dori, am spus de mai multe ori public, că varianta unui premier tehnocrat este cea mai bună după alegeri, pentru că dă garanţia unei colaborări între partidele politice şi societatea civilă, care n-a existat până la acest Guvern. Domnul Cioloş este una din alternativele pe care le luăm în calcul", a precizat Nicuşor Dan.

El a reiterat că partidul său doreşte să aibă cât mai mulţi parlamentari, după alegerile din toamnă.

"Ne dorim foarte mult să intrăm în Parlament şi să fim în situaţia în care numirea Guvernului să depindă de mandatele noastre, tocmai pentru ca elemente din programul nostru să fie realizate", a adăugat Nicuşor Dan.

Liderul USR s-a aflat joi la Sibiu, unde a discutat cu mai mulţi simpatizanţi.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: nicusor dan