x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Norica Nicolai propune ca PNL să aibă un guvern din umbră

Norica Nicolai propune ca PNL să aibă un guvern din umbră

06 Feb 2010   •   00:00
Norica Nicolai propune ca PNL să aibă un guvern din umbră

Vicepreşedintele PNL, Norica Nicolai, a declarat, astăzi, la Deva, că va propune, la viitorul Congres al partidului, ca liberalii să-şi constituie o formulă de "guvern din umbră", în ideea profesionalizării resurselor umane.



"Guvernul din umbră" al PNL ar urma să includă, obligatoriu, şi viitorii demnitari ai partidului, a explicat Nicolai, citată de Agerpres.

"Vreau să adjudecăm un proiect care să vizeze accesul la funcţii în partid, pentru că nu consider normal ca o funcţie de ministru sau de secretar de stat să fie exclusiv rezultatul jocului politic şi al voturilor dintr-un birou politic. Vreau să propun înfiinţarea unei formule de guvern din umbră, care să lucreze pe departamente şi din care să facă parte, obligatoriu, viitorii demnitari ai partidului. Cred că dacă vom încerca să profesionalizăm aceste resurse umane, pe toate palierele, la nivel central şi local, vom încerca să răspundem la ceea ce Crin Antonescu şi-a propus în campanie: o altfel de politică şi o altfel de Românie", a afirmat vicepreşedintele PNL.

Ea s-a arătat încrezătoare în reuşita acestui proiect politic pe care l-a văzut ca fiind unul pe termen lung, în care PNL să arate românilor ce propune din punct de vedere al structurilor instituţionale, ca formulă economică şi ca resurse umane.

×
Subiecte în articol: politic