x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică O familie din Galaţi a câştigat posturile de primar din două localităţi vecine!

O familie din Galaţi a câştigat posturile de primar din două localităţi vecine!

12 Iun 2012   •   16:39
O familie din Galaţi a câştigat posturile de primar din două localităţi vecine!

In judetul Galati, un cuplu, sot si sotie, a castigat alegerile in doua localitati. Sotii-primari isi dau seama ca nu vor mai avea prea mult timp pentru viata de familie, dar macar impart aceeasi doctrina. Fac parte din PSD.
primaria frumusita 47188300
Nelu Munteanu a castigat pentru a patra oara un mandat de primar in Frumusita. El si-a convins si sotia sa candideze, Lenuta Munteanu abandonand asistenta sociala si castigand primaria din Foltesti, o localitatea aflata la cativa kilometri distanta. Asa ca sotii Munteanu se vor vedea acasa doar seara, obositi de munca la primarie.

"Sigur ii voi cere sfaturi in probleme importante, voi lua decizii si singura, e normal. Avem timp si de viata familiala", a declarat Lenuta Munteanu, confor Romania TV.

"O sa fie o colaborare foarte buna. O sfatuiesc sa-si ia functia in serios si sa rezolve problemele cetatenilor pe care le-a propus", a precizat la randul sau Nelu Munteanu.

O situatie similara se intalneste si la Tecuci si Tepu, unde primariile au fost castigate de sotii Daniel si Narcisa Tuchel.

×
Subiecte în articol: familie galaţi primar alegeri 2012