x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Oana Niculescu Mizil, protest în zeghe la Parlament

Oana Niculescu Mizil, protest în zeghe la Parlament

21 Sep 2010   •   00:00
Oana Niculescu Mizil, protest în zeghe la Parlament

Deputatul PSD Oana Mizil s-a îmbrăcat în uniformă de deţinut, despre care a spus că ar fi fost a bunicului său, Paul Niculescu-Mizil. Ea a stat la intrarea în sala de plen a Camerei Deputaţilor, unde preşedintele Traian Băsescu urma să se adreseze Parlamentului.



Oana Mizil s-a aşezat, astfel îmbrăcată, la intrarea în sala de plen, afirmând că protestează faţă de "frauda" cu care Camera Deputaţilor a adoptat, joia trecută, Legea pensiilor.

"Suntem prizonieri în propria ţară, prizonieri în propriul Parlament. Nu am auzit aşa ceva, în douăzeci de ani de aşa-zisă democraţie. Protestez faţă de frauda de săptămâna trecută. Nu accept ca şase milioane de pensionari să fie îngenunchiaţi prin fraudă de aceşti hoţi, cuvântul este prea moale pentru ei”, a continuat ea.



Înainte de a intra în plen, Băsescu i s-a adresat Oanei Mizil, întrebând: "Chiar credeţi că era nevoie de acest circ, doamnă?".

Oana Mizil a mers după Traian Băsescu în sala de plen, replicându-i: "Vreau doar să fiţi un bun român, domnule preşedinte".

×
Subiecte în articol: politic