x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Opinie suprinzătoare a lui Cristian Tudor Popescu în legătură cu eliberarea lui Adrian Năstase

Opinie suprinzătoare a lui Cristian Tudor Popescu în legătură cu eliberarea lui Adrian Năstase

18 Mar 2013   •   18:10
Opinie suprinzătoare a lui Cristian Tudor Popescu în legătură cu eliberarea lui Adrian Năstase

 Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat eliberarea lui Adrian Năstase în urma deciziei de azi a Tribunalului Bucureşti. 
Redăm în continuare principalele idei din intervenţia analistului politic la România TV:
* "Toată această poveste poate fi utilizată din punct de vedere politic, cu bun profit, atât de Adrian Năstase, cât şi de PSD. Domnul Năstase poate să se prezinte ca o victimă, ca un nevinovat care a suferit mult pe nedrept, iar povestea face credibilă o astfel de abordare. Probabil că la asta vom asista în continuare: la utilizarea capitalului politic pe care îl poate oferi această odisee a domnului Năstase"
* "Capitalul acesta va putea fi utilizat dacă domnul Năstase va avea tăria să nu intre în prim plan, să rămână în planul de eminenţă mai mult sau mai puţin cenuşie, de creier al partidului, de veteran. Adrian Năstase este un bun sfătuitor pentru PSD, un bun strateg politic; el nu este şi nu a fost un orator foarte bun, un om cu charismă, un om de campanie, dar este un om care gândeşte lucrurile foarte atent şi foarte eficient. Dacă, însă, luat de valul telenovelei şi de o eventuală iluzie a simpatiei populare de care s-ar putea bucura, va încerca să urce spre poziţii în faţă, să candideze la ceva din partea PSD, finalmente va pierde, după părerea mea"

×
Subiecte în articol: adrian nastase cristian tudor popescu ctp