x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Orban, către partidele care își lansează candidați la sectoare: Nu e semn de înțelepciune

Orban, către partidele care își lansează candidați la sectoare: Nu e semn de înțelepciune

04 Iul 2020   •   17:00
Orban, către partidele care își lansează candidați la sectoare: Nu e semn de înțelepciune

Ludovic Orban le-a transmis partidelor care își lansează candidați la sectoare că „nu e semn de înțelepciune și de abordare normală”.

Întrebat, într-un interviu la Digi24, despre coaliția forțelor de dreapta care îl susține pe Nicușor Dan la Primăria Capitalei, Orban a spus că această înțelegere există datorită PNL, care a făcut un sacrifiu pentru că obiectivul este foarte clar: „de a elibera Bucureștiul de PSD, de a scăpa de această domnie a haosului, a subiectivismului, a incapacității, a risipei și a disprețului”.

Orban a spus că decizia în privința lui Nicușor Dan a fost bună, deoarece liberalii au făcut 2 sondaje de opinie și ambele îl dau câștigător pe acesta.

Întrebat despre alegerile de la primăriile sectoarelor, Orban a spus: „La sectoare ... ce va fi la sectoare. Și aici eu cred că e cel mai bine să găsim formule de înțelegere. Văd că alții își lansează candidați”.

Întrebat de moderator dacă se referă la USR, Orban a răspuns: „Își lansează candidați. Nu cred că ăsta este un semn de înțelepciune și de abordare normală, firească. Vom vedea. În cazul în care nu se va putea, vom merge pe candidați proprii. Avem capacitatea de a câștiga pe propriile picioare sectoarele”.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: ludovic orban alegeri locale