x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Orban, despre acuzațiile de fraudă din sectorul 1: Să te agăți de niște minciuni mi se pare lipsit de demnitate

Orban, despre acuzațiile de fraudă din sectorul 1: Să te agăți de niște minciuni mi se pare lipsit de demnitate

01 Oct 2020   •   11:20
Orban, despre acuzațiile de fraudă din sectorul 1: Să te agăți de niște minciuni mi se pare lipsit de demnitate
Sursa foto: Lucian Alecu

Diferența dintre Nicușor Dan și Gabriela Firea în urma alegerilor de duminică este atât de clară, încât nu mai lasă loc la niciun fel de dubiu, a spus premierul Ludovic Orban, întrebat despre solicitările de renumărare a voturilor.

„Cred că ar trebui să știi și să câștigi și să pierzi. Diferența dintre Nicușor Dan și Gabriela Firea este atât de clară, încât nu mai lasă loc la niciun fel de dubiu. Să nu știi să pierzi, să te agăți de niște minciuni și denaturări ale unor fapte mi se pare lipsit de demnitate”, a spus Orban.

Premierul susâine că Gabriela Firea trebuie să înțeleagă că bucureștenii nu au mai vrut-o primar general și că bucureșteni au votat cu Nicușor Dan, care este noul primar general.

Gabriela Firea declara că Guvernul, cel care a organizat alegerile locale, ar trebui să accepte renumărarea voturilor: „Avem de ales între a ne prevala că a trecut acest termen și să lăsăm o suspiciune majoră de fraudare a alegerilor”.

La rândul său, Dan Tudorache, primar în funcție la Sectorul 1, care a pierdut alegerile pentru un nou mandat, a declarat, joi, că, după ce urmărit imaginile apărute din încăperea în care erau depozitate materiale electorale, cere anulare votului și reluarea alegerilor.

 

×
Subiecte în articol: ludovic orban