x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Orban, despre moțiunea de cenzură: Vom discuta individual cu toți parlamentarii, politic, cu PSD nu avem ce discuta

Orban, despre moțiunea de cenzură: Vom discuta individual cu toți parlamentarii, politic, cu PSD nu avem ce discuta

24 Aug 2020   •   12:55
Orban, despre moțiunea de cenzură: Vom discuta individual cu toți parlamentarii, politic, cu PSD nu avem ce discuta

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, că liberalii vor discuta cu toți parlamentarii pe tema moțiunii de cenzură pentru a-și prezenta punctul de vedere. Șeful Executivului a menționat, de asemenea, că, politic, „cu PSD nu avem ce discuta”.

„Noi vom discuta individual cu toţi parlamentarii, politic, cu PSD nu avem ce discuta, vom discuta individual cu toţi parlamentarii pentru a ne prezenta care este punctul nostru de vedere. (...) Suntem în discuţii, în negocieri cu formaţiunile, normal, cu care am avut înţelegeri de-a lungul timpului şi, de asemenea, negocieri individuale cu toţi parlamentarii. (...) Suntem cu 3 luni de zile înainte de alegerile parlamentare, românii hotărăsc cine va conduce România. În această perioadă Guvernul este implicat în lupta contra epidemiei (...), de asemenea, trebuie să pregătim şi pregătim începerea anului şcolar, elaborăm poziţia Guvernului privitoare la Acordul de parteneriat cu UE privitor la bugetul UE 2021-2027 (...) Obiectivul nostru este să nu treacă această moţiune", a spus Ludovic Orban.

Totodată, Orban a cerut PSD „să nu-și bată joc de democrație, să nu-și bată joc de România și să oprească procedura moțiunii până la decizia Curții Constituționale”.

×
Subiecte în articol: ludovic orban motiune de cenzura