x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică VIDEO. Orban, despre persoanele care prezintă simptome în ziua votului: Recomandarea noastră este să ceară urna mobilă

VIDEO. Orban, despre persoanele care prezintă simptome în ziua votului: Recomandarea noastră este să ceară urna mobilă

15 Sep 2020   •   11:59
VIDEO. Orban, despre persoanele care prezintă simptome în ziua votului: Recomandarea noastră este să ceară urna mobilă
Sursa foto: RaduBadoiu@GuvernulRomaniei

Premierul Ludovic Orban a explicat că în ziua alegerilor locale persoanele care resimt anumite simptome să ceară deplasarea urnei mobile.

„Recomandarea noastră pentru toți cei care au simptome și n-au fost diagnosticați, să ceară urna mobilă. Vom asigura dreptul la vot pentru persoanele cu probleme de sănătate, pentru cei aflați în carantină, pentru cei aflați în izolare. Este recomandat să ceară deplasarea urnei mobile.

Important este să respectăm regulile: dezinfectarea mâinilor la intrarea și la ieșirea din secțiilor de votare, purtarea măștii.”, a declarat Orban, la sediul PNL.

De asemnea, șeful Executivului a menționat că cei care se prezintă la secția de votare fără măscă, vor primi, fiind pregătit un stoc de măști pentru fiecare secție de votare.

„Cei care vor veni fără mască la vot, vor primi mască. Am prevăzut un stoc de măști pentru fiecare secție de votare, în funcție de numărul de cetățeni înscriși pe listele electorale.”, a mai spus Orban.

 

 

×
Subiecte în articol: urna mobila alegeri locale ludovic orban