x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Orban: M-a invitat primarul general la meci și am stat pe locul care mi-a fost alocat

Orban: M-a invitat primarul general la meci și am stat pe locul care mi-a fost alocat

15 Iun 2021   •   18:10
Orban: M-a invitat primarul general la meci și am stat pe locul care mi-a fost alocat
Sursa foto: Lucian Alecu

Ludovic Orban a declarat că a fost invitat de primarul general al Capitalei la meci și a stat pe locul care i-a fost alocat, la meciul Austria – Macedonia de Nord.

„Am fost invitat de primarul general al Capitalei. M-a sunat și mi-a adresat această invitație. Am stat pe locul care mi-a fost alocat. Nu mi-am ales eu un loc, nu am avut posibilitatea să-mi aleg eu unde să stau. Dacă eram la peluză, mă duceam la peluză și nu aveam niciun fel de problemă. Am urmărit meciul cu foarte multă bucurie”, spune Ludovic Orban.

Referitor la faptul Gică Hagi, Gheorghe Popescu și Dorinel Munteanu au stat în tribuna a doua, liderul liberal a spus: „Noi nu am avut niciun fel de legătură cu repartizarea locurilor de pe stadion”.

„Pur și simplu.. Nu știu, întrebați la Federație. Probabil federația este cea care a avut grija repartizării acestor locuri. E posibil ca primarul general să fi primit invitațiile de la FRF. Lojele sunt mai sus. Noi am stat oarecum sub loje, mai degrabă spre băncile de rezervă. Chiar s-a născut un subiect... Nu știu ce se urmărește cu subiectul ăsta”, adaugă Orban.

Gică Popescu susține că Federația Română de Fotbal a decis să-i trimită pe componenții Generației de Aur la Tribuna 2 a stadionului Arena Națională la meciul Austria-Macedonia de Nord din cadrul Campionatului European de Fotbal.

Precizarea a venit după discuțiile apărute în urma meciului la care mai mulți politicieni au stat la Tribuna Oficială, în timp ce marii fotbaliști au primit bilete la Tribuna 2.

„Văd ca sunt foarte multe discuții în jurul faptului ca noi, cei din Generația de Aur, am primit bilete la meciul Austria – Macedonia de Nord, la tribuna a doua. A fost alegerea Federației Române de Fotbal”, a explicat Gică Popescu.

×
Subiecte în articol: ludovic orban