x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Orban: PNL nu promovează niciun fel de conflict între generaţii

Orban: PNL nu promovează niciun fel de conflict între generaţii

06 Mai 2018   •   19:04
Orban: PNL nu promovează niciun fel de conflict între generaţii

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, susţine că partidul pe care îl conduce nu promovează niciun fel de conflict între generaţii sau grupuri sociale, aşa cum fac "politicienii comunişti".

 

"Normal că PNL nu numai că nu promovează niciun fel de conflict între generaţii sau grupuri sociale, aşa cum fac toţi politicienii comunişti, populişti sau de altă natură. Nu există o discriminare în ceea ce priveşte cetăţeanul român, indiferent cărui grup face parte, indiferent ce religie are, indiferent ce vârstă are, indiferent de sex are. Această întrebare ştiu de la ce pleacă, dar eu cred că noi ar trebui să facem un efort comunicaţional mai mare nu pentru a taxa nişte stângăcii în materie de comunicare făcută de unii dintre colegii noştri, ci să facem nişte eforturi să taxăm în spaţiul public gafele monumentale, deciziile care afectează grav viaţa de zi cu zi a oamenilor, minciunile gogonate cu care PSD a câştigat alegerile şi să încercam să îi convingem pe români că PNL poate să-l reprezinte pe fiecare dintre români şi că oricine poate câştiga, dacă PNL guvernează", a spus Orban duminică la Conferinţa filialei PNL Bucureşti.

El a precizat că postarea TNL Bucureşti potrivit căreia "generaţia decreţeilor nu este funny" a fost ştearsă şi că a fost schimbată echipa care se ocupă de postările pe internet ale organizaţiei. AGERPRES

×