x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Orban vrea să o demită pe Renate Weber: Avocatul Poporului nu mai e de mult Avocatul Poporului

Orban vrea să o demită pe Renate Weber: Avocatul Poporului nu mai e de mult Avocatul Poporului

19 Iun 2020   •   12:45
Orban vrea să o demită pe Renate Weber: Avocatul Poporului nu mai e de mult Avocatul Poporului

Premierul Ludovic Orban va cere grupurilor parlamentare ale PNL să investigheze posibilitatea de a o demite pe Renate Weber: „Nu mai e de mult Avocatul Poporului. S-a arătat a fi prietenul celor cu pensii foarte mari”.

 

„Voi cere grupurilor parlamentare ale PNL să investigheze posibilitatea de a o demite pe Renate Weber pentru a numi un Avocat al Poporului care să acționeze în conformitate cu Constituția și în interesul cetățenilor români”, a declarat Ludovic Orban.

El a mai spus că „Avocatul Poporului nu mai e de mult Avocatul Poporului”.

„Renate Weber se comportă ca avocatul celor care au încălcat legea și au pus în pericol sănătatea celorlalți. Renate Weber s-a arătat a fi prietenul PSD, avocatul PSD și acum se arată a fi avocatul celor cu pensii speciale mari, de peste 7000. Nu e vorba de toți cei care s-au pensionat - militari, polițiști, jandarmi, care au pensii de 3500-4500, care au lucrat în operativ. Se arată a fi apărătorul celor care beneficiază de pensii anormal de mari, cei care au abuzat legislația pensiilor, au profitat de orice portiță și și-au umflat pensiile cu pompa. Asta e Renate Weber, avocatul acestor oameni”, a mai spus Orban.

Reacția lui Ludovic Orban a venit ca urmare a faptului că Renate Weber a atacat la CCR impozitarea pensiilor speciale.

 

Mediafax

×
Subiecte în articol: ludovic orban demisie renate weber