x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Paleologu, pe bicicletă la depunerea candidaturii: "Rămâne ca Ponta să facă în 6 luni ceea ce nu a apucat Ungureanu în 2 luni"

Paleologu, pe bicicletă la depunerea candidaturii: "Rămâne ca Ponta să facă în 6 luni ceea ce nu a apucat Ungureanu în 2 luni"

01 Mai 2012   •   08:37
Paleologu, pe bicicletă la depunerea candidaturii: "Rămâne ca Ponta să facă în 6 luni ceea ce nu a apucat Ungureanu în 2 luni"

Candidatul PDL pentru Primaria Sectorului 1, Toader Paleologu, si-a depus astazi candidatura. Paleologu a venit la sediul Biroului Electoral sector 1 pe bicicleta, insotit de alti colegi de partid. Pedelistul a explicat ca a recurs la aceasta metoda intrucat campania sa se bazeaza pe aducerea in prim plan a unei imagini de oras prietenos si ecologic Bucurestiului, asa cum vrea sa il transforme dupa ce va fi ales.

"Am ales bicicleta, care da o nota de oras prietenos, aduce viziunea omului in oras. Strazile nu sunt facute numai sa duca oameni grabiti la birou, am o viziune despre ecologie, sanatate, spatiu public. Este si logo-ul meu de campanie!, a spus Paleologu, care a precizat ca dupa depunerea candidaturii parcurge un traseu simbolic, de la Guvern spre Aviatorilor, Piata Charles de Gaules, Arcul de Triumf, dupa care urmeaza sediul Primariei Sectorului 1.

Intrebat daca se va mentine decizia de reintregire a salariilor bugetarilor, Toader Paleologu a declarat ca Guvernul Ungureanu a facut necesarul pentru a aduna banii, decizia apartinand acum noului Cabinet, condus de Victor Ponta.

"Salariile vor fi intregite, fostul guvern a facut necesarul pentru a aduna banii, sa se poata face acest lucru. Ramane lui Ponta sa finalizeze ceea ce noi am inceput. Promit ca voi vorbi cu Ponta sa se ocupe cu grija de aceste lucruri si sa faca in 6 luni ceea nu a apucat Guvernul Ungureanu sa faca in 2 luni", a incheiat Paleologu.

×