x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Parlamentarii PSD au venit la şedinţa de plen cu banderole tricolore pe braţul stâng

Parlamentarii PSD au venit la şedinţa de plen cu banderole tricolore pe braţul stâng

22 Dec 2011   •   08:13
Parlamentarii PSD au venit la şedinţa de plen cu banderole tricolore pe braţul stâng

Majoritatea parlamentarilor PSD au venit la sedinta de plen comun, in care se dezbate motiunea de cenzura "Dupa 22 de ani, democratia in pericol", cu banderole tricolore pe bratul stang pentru a marca Revolutia de la 1989, iar pe banci si-au pus steaguri cu stema decupata.

Deputatii si senatorii PSD au adoptat si o tinuta vestimentara deosebita, purtand pulovere, camasi sau geci si evitand costumele si cravatele cu care veneau in mod normal la serviciu.

"Sunt astazi 22 de ani de la Revolutie. In 22 decembrie comemoram eroii care si-au varsat sangele pentru ca Romania sa traiasca intr-un stat democratic si ca o ironie a sortii tocmai astazi dezbatem motiunea de cenzura pe acel proiect de lege prin care PDL vrea sa desfiinteze democratia in Romania si sa revina la dictatura. Astazi vad ca cei din Guvern, primul-ministru si ceilalti membri ai Guvernului sunt in sala, dar alaltaieri cand a fost organizata adunarea festiva dedicata Revolutiei romane au lipsit. Ce sa mai intelegem? Ca PDL, cu Emil Boc in frunte, vrea astazi sa ne readuca perceptele de dinainte de 1989", a declarat liderul deputatilor PSD, Mircea Dusa.

×