x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Partidele parlamentare, invitate de Băsescu la Cotroceni

Partidele parlamentare, invitate de Băsescu la Cotroceni

12 Dec 2011   •   08:59
Partidele parlamentare, invitate de Băsescu la Cotroceni

Traian Basescu a trimis, astazi, o scrisoare presedintilor partidelor si formatiunilor politice reprezentate in Parlamentul Romaniei, prin care ii invita la Palatul Cotroceni, miercuri, ora 15:00. Potrivit comunicatului Administratiei Prezidentiale, concluziile Consiliului European vor reprezenta tema principala a discutiilor.

"Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a trimis luni, 12 decembrie, o scrisoare presedintilor partidelor si formatiunilor politice reprezentate in Parlamentul Romaniei, prin care ii invita la Palatul Cotroceni, miercuri, 14 decembrie, ora 15.00, la o discutie pe tema: Concluziile Consiliului European din data de 8-9 decembrie 2011", se arata in comunicat.

Presedintele Traian Basescu a precizat duminica, intr-o conferinta de presa, ca a invitat partidele parlamentare pentru o discutie pe tema acordului de guvernanta fiscala din interiorul UE, miercuri, la Palatul Cotroceni.

"Le-am invitat (partidele parlamentare - n.r.), dar invitatia este pentru miercuri, pe aceasta tema (concluziile Consiliului European de iarna - n.r.). Sper ca Guvernul, Parlamentul, cei din Comisia de politica externa a Parlamentului sa aiba dezbateri peste tot. Eu insumi voi participa pentru a sustine necesitatea aderarii la acest acord, dar ar fi prea putin, nu as putea sa acopar tot necesarul de dezbateri. Va trebui un efort al intregii clase politice", a spus duminica Traian Basescu, intr-o declaratie la Palatul Cotroceni.

Inca de vineri, dupa lucrarile Consiliului European, presedintele Basescu a spus ca intentioneaza sa organizeze o intalnire cu partidele din opozitie si de la putere despre acordul de guvernanta fiscala. (V.M.)

×