x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Partidul Conservator l-a exclus pe primarul Mangaliei din partid. Mincă: "N-am niciun fel de problemă"

Partidul Conservator l-a exclus pe primarul Mangaliei din partid. Mincă: "N-am niciun fel de problemă"

13 Ian 2012   •   08:35
Partidul Conservator l-a exclus pe primarul Mangaliei din partid. Mincă: "N-am niciun fel de problemă"

Partidul Conservator anunta ca marti il va exclude din partid pe Ion Minca, urmare a trecerii sotiei acestuia de la PC la UNPR.

"I-am cerut lui Ion Minca demisia din toate functiile din partid imediat dupa plecarea Lilianei Minca. Nu agreez ideea ca o familie sa stea cu un picior in opozitie si cu altul la putere, asteptand o oportunitate dupa alegeri! Avand in vedere ca nu si-a dat demisia tocmai pentru a-si pastra postul de consilier local PC la Mangalia, voi propune marti Biroului Executiv Central excluderea sa din partid. Partidul Conservator va propune Consiliului Local Mangalia un alt membru pentru a ocupa postul de consilier local", a declarat presedintele PC, Daniel Constantin, citat intr-un comunicat al PC.

"Nu am niciun fel de probleme vizavi de lucrul acesta, nu am trait din functia de presedinte al Partidului Conservator. A fost un partid in care eu m-am regasit si cred ca am facut tot ceea ce mi-a stat in putinta sa rezolv ceva acolo la Constanta. Am avut o colaborare excelenta cu absolut toti, am un respect deosebit incepand de la profesorul Dan Voiculescu, de la presedintele Daniel Constantin si pana la ultimul din conducere. Relatiile dintre mine si conducere vor ramane aceleasi, de prietenie, nu am niciun fel de problema. Nu am nimic de reprosat nimanui", a declarat Ion Minca.

Ion Minca este presedintele organizatiei judetene Constanta a PC. In noiembrie 2011, el fusese desemnat primar interimar al municipiului Mangalia, dupa ce fostul primar Mihai Tusac a fost revocat din functie de prefect, pe motiv de incompatibilitate.

Liliana Minca, fostul presedinte al Loteriei Romane, lider al organizatiei de femei a PC, s-a inscris, in 22 decembrie 2011, in UNPR.

×