x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PUSL, reacție la acuzațiile apărute la adresa lui Sebastian Burduja. „Poate participa la creșterea calității oamenilor politici”

PUSL, reacție la acuzațiile apărute la adresa lui Sebastian Burduja. „Poate participa la creșterea calității oamenilor politici”

de Redacția Jurnalul    |    28 Dec 2023   •   16:08
PUSL, reacție la acuzațiile apărute la adresa lui Sebastian Burduja. „Poate participa la creșterea calității oamenilor politici”

Partidul Umanist Social Liberal se delimitează de o serie de afirmații apărute în presă, la adresa ministrului Energiei, Sebastian Burduja. Despre acesta s-a spus că ar fi protejatul și favoritul unor importanți oameni din România, printre care Marcel Ciolacu și Dan Voiculescu.

„Partidul Umanist Social Liberal a văzut întâmplător postarea celor de la ziaristii.com, legată de Sebastian Burduja. Spunem întâmplător pentru că noi nu accesăm surse irelevante.

Plină de ură și invidie, această categorie de ziariști impostori are ca preocupare să distrugă oameni, proiecte, suflete.

Tânărul Burduja este un om educat, pregătit profesional și poate participa la creșterea calității oamenilor politici.

În urmă cu câțiva ani buni l-am invitat în familia PUSL. Mama sa a spus atunci da, dar fără să devină membru de partid. I-am explicat că nu se poate, lucru de care a fost convinsă mai târziu.

Pe tatăl lui l-am cunoscut, este un bun bancher și un bun partener de socializare

Niciun membru PUSL nu a avut cu ei afaceri personale.

Lăsați oamenii valoroși să guverneze! Va fi mai bine pentru români!”, se arată în comunicatul semnat de Daniel Ionașcu, președintele Consiliului Național al PUSL.

×