x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Pavel Abraham: "Aş vrea ca Elena Băsescu să obţină un milion de voturi"

Pavel Abraham: "Aş vrea ca Elena Băsescu să obţină un milion de voturi"

07 Mai 2009   •   00:00
Pavel Abraham: "Aş vrea ca Elena Băsescu să obţină un milion de voturi"

Candidatul independent la Parlamentul European, Pavel Abraham, îi urează celuilalt candidat independent, Elena Băsescu, să obţină un milion de voturi în alegeri, pentru a duce, astfel, la distrugerea "sistemului ticăloşit".

"Aş vrea ca Elena Băsescu să obţină un milion de voturi, astfel încât să fie, fără să vrea, un om care distruge sistemul numit chiar de reprezentanţii partidului din care provine ea, ticăloşit. Fiindcă va avea de suferit şi vom asista, mai repede, la distrugerea unui mecanism, alianţa toxică, ce funcţionează acum, în care avem la numărător almanahe şi la numitor succesuri", a declarat, astăzi, Abraham, citat de Mediafax.

În opinia acestuia, "România, cu asemenea lucruri, nu poate fi în frunte, în Europa".

Abraham a spus că pe Elena Băsescu o tratează "ca pe un partener adevărat" şi nu va recurge la niciun atac la persoană.

El a adăugat că, totuşi, dacă cineva crede că Elena Băsescu este independentă "se înşeală". Candidatul independent a afirmat că vrea să obţină în alegerile europarlamentare atâtea voturi câte îi sunt necesare pentru a intra în PE.

Pavel Abraham va avea un slogan principal în campania electorală - "Toţi avem ceva de spus în Europa", precum şi altele secundare, precum "Uniţi într-o Europă unită", "Împreună în Europa" sau "Ţineţi pasul cu Europa". Lansarea candidaturii oficiale a lui Abraham va avea loc vineri, în Zalău. (V.A.)

×
Subiecte în articol: politic