x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PC acuză delegaţia FMI de abuzuri şi amestec în problemele politice interne ale României

PC acuză delegaţia FMI de abuzuri şi amestec în problemele politice interne ale României

01 Noi 2010   •   00:00
PC acuză delegaţia FMI de abuzuri şi amestec în problemele politice interne ale României
Sursa foto: Bogdan Iuraşcu/Jurnalul Naţional

Preşedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, luni, că intenţionează să-i trimită o scrisoare directorului general al FMI, Dominique Strauss-Kahn, acuzându-i pe membrii delegaţiei Fondului că se amestecă în problemele politice interne ale României.



"Considerăm că reprezentanţii FMI trebuie să nu se mai amestece în problemele politice interne ale României. Spun acest lucru uitându-mă la întâlnirea pe care zilele trecute FMI a avut-o cu aşa-numitul partid UNPR, legitimând prin această acţiune faptul că UNPR este un partid parlamentar, ceea ce ştim bine că nu este adevărat", a declarat Daniel Constantin.

El a adăugat că îşi revervă dreptul de a adresa o scrisoare directorului general al FMI, Dominique Strauss-Kahn, în acest sens.

"Ne revervăm dreptul să îi trimitem o scrisoare directorului general al FMI, în care să-l informăm asupra abuzurilor, din punctul nostru de vedere, practicate de actuala delegaţie a Fondului, precum şi asupra amestecului în treburile interne ale României", a mai spus Constantin.

×
Subiecte în articol: politic