x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PDL a mai pierdut un deputat. Daniel Bărbulescu, care a votat moţiunea de cenzură, a trecut la PSD

PDL a mai pierdut un deputat. Daniel Bărbulescu, care a votat moţiunea de cenzură, a trecut la PSD

01 Mai 2012   •   10:11
PDL a mai pierdut un deputat. Daniel Bărbulescu, care a votat moţiunea de cenzură, a trecut la PSD

Daniel Barbulescu, deputatul care a votat motiunea de cenzura, s-a inscris in PSD. Impreuna cu el au mai trecut la social-democrati alti trei primari, informeaza RTV. Barbulescu a luat aceasta decizie dupa ce fusese amenintat ca va fi exclus din PDL ca urmare a votului exprimat la motiunea de cenzura.

"Avem o problema cu deputatul Barbulescu Daniel, care la motiune a votat pentru. Daca Biroul Permanent Judetean, asa cum am inteles din discutiile puratate in grupuri, se va propune excluderea lui din partid, cu siguranta va fi exclus din PDL", declara in urma cu doua zile presedintele interimar al PDL Olt, Mihai Nita.

Potrivit RTV, alti trei primari l-au urmat pe Barbulescu in tabara social-democratilor.

La sediul PDL, Vasile Blaga a intrat de dimineata intr-o audio-conferinta cu toti sefii organizatiilor judetene pentru a vedea exact cum stau lucrurile in tara si unde mai pot aparea surprize.

Deputatul Daniel Barbulescu a declarat vineri ca a votat motiunea de cenzura din cauza faptului ca Guvernul a ignorat problemele municipiului Slatina, al carui reprezentant este, si nu a rezolvat problemele pensionarilor.

"Am votat aceasta motiune ca urmare a rugamintii pensionarilor din municipiul Slatina, ca urmare a haosului din sistemul de pensii. Intentia mea e sa raman membru in PDL si nu am niciun fel de discutie cu alta formatiune politica", spunea Barbulescu.

×