x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PDL va merge singur în alegerile europarlamentare de anul viitor

PDL va merge singur în alegerile europarlamentare de anul viitor

12 Apr 2013   •   13:47
PDL va merge singur în alegerile europarlamentare de anul viitor

Vicepreşedintele PDL deputatul Ioan Oltean a declarat vineri, la Bistriţa, că democrat-liberalii vor merge singuri la alegerile europarlamentare din 2014, fără a forma alianţe şi folosind însemnele cunoscute ale partidului: trandafirul şi culoarea portocalie.

"Eu cred că pentru alegerile europarlamentare din iunie anul viitor PDL va merge singur, cu sigla lui, trandafirul, cu imnul lui, cu culoarea lui. Nu mai facem asemenea greşeli. Am greşit o dată şi ne-am învăţat. PDL va rămâne PDL pentru alegerile de anul viitor, cu propria siglă, propria culoare şi propriul imn", a spus Oltean.

Liderul democrat-liberal consideră că europarlamentarele vor fi un test important pentru PDL, care va arăta dacă lucrurile "se leagă" în partid.

"Orice fel de alegeri se constituie într-un test pentru orice partid politic, iar pentru noi cu atât mai mult, având în vedere rezultatele extrem de slabe de la alegerile locale şi parlamentare. O evoluţie între 20, 20 şi ceva, 30 de procente pentru noi înseamnă, evident, un semn pozitiv sau o scădere a procentelor un semn că lucrurile nu se leagă şi că PDL nu face ceea ce opinia publică ostilă puterii s-ar aştepta din partea noastră", a afirmat Oltean.

Citeste articolul complet, aici.

×