x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Piedone candidează la PMB. Evenimentul de lansare, pe 5 aprilie, la Sala Palatului

Piedone candidează la PMB. Evenimentul de lansare, pe 5 aprilie, la Sala Palatului

de Redacția Jurnalul    |    26 Feb 2024   •   16:00
Piedone candidează la PMB. Evenimentul de lansare, pe 5 aprilie, la Sala Palatului
Sursa foto: Hepta

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, și-a anunțat candidatura la Primăria Capitalei. Lansarea candidaților va avea loc pe 5 aprilie, la sala Palatului. „ Eu, în cei 30 de ani, nu m-am ridicat de la firul de iarbă”, afirmă Piedone.

„Pe 5 aprilie, la Sala Palatului, va fi un eveniment, anunțarea candidatului, subsemnatul, (la PMB - n.r.) și candidații pentru primăriile de sector. Pe 5 aprilie, Sala Palatului, va exista lansarea candidaților PUSL”, spune la Antena 3 Cristian Popescu Piedone.

El spune că „politica s-a erodat atât de tare, iar cetățenii au observat acest lucru”.

„Degeaba au carapace și mașinării de partid. Nu au motor. Eu pot avea un motor de peste 2 milioane de cai putere, cetățenii Bucureștiului. Eu am nevoie de acest motor, al oamenilor care s-au cam săturat de politicieni. Despre politicieni puteți spune orice, dar nu că e un politician abil. dar să șterg praful, să mai dau cu o mătură... A te alege în funcția de primar nu te alege dacă ai fost olimpic la matematică, nu te alege dacă ai depus jurământul lui Socrate, nu te alege dacă ai milioane de euro în cont. Ei rezonează și vor să aibă ceva alături de ei. Eu, în cei 30 de ani, nu m-am ridicat de la firul de iarbă. Datorită greutății mele, forța gravitațională m-a menținut cu picioarele pe pământ”, încheie Piedone.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: piedone candidat PMB