x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Piedone, întrebat dacă ar accepta să candideze din partea PSD-PNL pentru PMB: Cu siguranță

Piedone, întrebat dacă ar accepta să candideze din partea PSD-PNL pentru PMB: Cu siguranță

de Redacția Jurnalul    |    20 Feb 2024   •   19:26
Piedone, întrebat dacă ar accepta să candideze din partea PSD-PNL pentru PMB: Cu siguranță
Sursa foto: Hepta

Primarul Sectorului 5 al Capitalei, Cristian Popescu Piedone, afirmă că ar accepta o eventuală propunere venită din partea PSD și PNL pentru a candida la Primăria Generală a Capitalei.

„Cu siguranță. Trebuie să demonstrăm că Bucureștiul revine la viață. Cu siguranță, da”, spune la Antena 3 Cristian Popescu Piedone, chestionat dacă ar accepta o eventuală propunere de a candida din partea PSD-PNL.

Întrebat dacă PSD și PNL ar trebui să susțină un candidat unic la PMB, Piedone a spus: „De ce nu? Avem nevoie de majoritate șoi în Consiliul General. A pune interesele de partid sau, în cazul de față, a bucureștenilor, de fiecare dată am pus interesul cetățenilor.

Prezentă în platou, Steluța Cătăniciu a amintit că Popescu Piedone este președintele executiv al PUSL și că nu ar accepta să candideze doar din partea PSD și PNL.

„Eu vin cu calul ăla al nostru de la PUSL să tragem la căruța asta mare, într-o alianță, că eu nu mă dezic, și-i mai dăm un cal putere, poate chiar mai mult”, a adăugat Piedone.

Cristian Popescu Piedone a anunțat în 7 februarie februarie că ia în calcul să candideze la Primăria Capitalei. Piedone declara, în 7 februarie, că va intra în lupta pentru Primăria Capitalei dacă PNL și PSD „se vor certa în continuare”.

 

×
Subiecte în articol: piedone candidatura