x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Plouă cu plângeri penale în Sectorul 1 - cine a denunțat infracțiunile din ograda lui Armand?

Plouă cu plângeri penale în Sectorul 1 - cine a denunțat infracțiunile din ograda lui Armand?

de Redacția Jurnalul    |    11 Apr 2023   •   13:39
Plouă cu plângeri penale în Sectorul 1 - cine a denunțat infracțiunile din ograda lui Armand?

Bugetul care a fost trimis prefectului spre avizare nu este același cu bugetul aprobat în Consiliul Local al Sectorului 1, ceea ce reprezintă fals și uz de fals. Acuzațiile le face Alexandru Pânișoară, candidatul PUSL pentru Primăria Sectorului 1.

Tânărul urbanist reclamă faptul că doi consilieri locali ai Sectorului 1 au declarat sub semnătură privată că hotărârea de CL privind aprobarea bugetului local, transmisă prefectului de București pentru avizare, este în conformitate cu cea adoptată de consilieri în șendința de consiliu local. Dar, hotărârea trimisă prefectului nu conține toate amendamentele la buget adoptate de consilieri.

Andrei-Cristian Nicolaescu, de la USR, respectiv Alev Burhan Ozata, de la PMP, sunt cei doi consilieri care au semnat privind conformarea hotărârii care a fost trimisă prefectului cu ceea ce a aprobat Consiliul Local. Ciudat este și faptul că  Ozata a declarat oficial că nu are pregătirea profesională pentru a confirma conținutul hotărârii privind bugetul, deși în CV-ul său apar studii superioare în domeniul economic.

Problema a fost ridicată de Alexandru Pânișoară încă din ședința de Consiliu Local, când le-a amintit consilierilor că bugetul ar trebui reavizat și nu aprobat, deoarece au fost aduse zeci de amendamente, care însumează sute de milioane de lei. În cele din urmă bugetul a fost supus la vot și aprobat direct.

Acum, Alexandru Pânișoară spune că va face tot ce îi stă în putință pentru a pune capăt acestor ilegalități.

„Voi face toate demersurile pentru a stop aceste ilegalități ale primarului Sectorului 1 și ale consilierilor locali, sesizând toate autoritățile și instituțiile abilitate”, a subliniat Pânișoară.

 

 

×