x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PNL a depus moţiunea de cenzură

PNL a depus moţiunea de cenzură

06 Oct 2009   •   00:00

PNL a depus moţiunea de cenzură la preşedintele Camerei Deputaţilor, documentul fiind adus la biroul Robertei Anastase de fostul premier Călin Popescu Tăriceanu.



El a precizat că documentul este semnat de 124 de parlamentari, cu şapte în plus faţă de numărul total al parlamentarilor PNL şi UDMR.

"Am depus textul moţiunii împreună cu semnăturile necesare, conform Regulamentului. Doresc să subliniez faptul că această moţiune de cenzură este depusă de grupurile parlamentare ale PNL şi ale UDMR", a spus Tăriceanu.

Întrebat câte semnături are moţiunea de cenzură, Tăriceanu a precizat că sunt în total 124 de semnături. Întrebat de unde au semnături în plus faţă de numărul de parlamentari PNL şi UDMR, fostul premier a menţionat că "sunt semnăturile unor parlamentari din Parlamentul României".

Întrebat dacă sunt semnături ale parlamentarilor PSD pe această moţiune, Călin Popescu Tăriceanu a precizat că sunt parlamentari care sunt în afara celor două partide, refuzând să precizeze clar de la ce formaţiune politică provin aceştia.

Întrebat cum se numeşte moţiunea, liderul deputaţilor PNL a menţionat că nu e important care este textul moţiunii, ci ceea ce conţine, menţionând că este "un semnal de atenţionare la adresa actualului Guvern, la faptul că nu mai are majoritate în Parlament, că nu este reprezentativ şi legitim".
Mediafax

Citiţi textul moţiunii de cenzură "11 împotriva României" -
format pdf

×
Subiecte în articol: politic