x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PNL a închiriat un BMW pentru Antonescu în campania electorală

PNL a închiriat un BMW pentru Antonescu în campania electorală

04 Mai 2009   •   00:00

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a închiriat, prin intermediul secretariatului general al formaţiunii liberale, o maşină nouă marca BMW, de culoare bleumarin, pentru a avea cu ce să se deplaseze în teritoriu în timpul campaniilor electorale pentru europarlamentare şi prezidenţiale.



Secretarul general al PNL, Radu Stroe, a declarat că partidul încheiat un contract de închiriere cu firma Automobile Bavaria în vederea punerii la dispoziţie a unui automobil nou-nouţ BMW seria 5, care să fie folosit de preşedintele PNL, Crin Antonescu, în deplasările din teritoriu.

"Am încheiat un contract de închiriere cu Bavaria pe o perioadă care expiră la sfârşitul campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale. Domnul preşedinte avea nevoie de un autoturism cu care să se poată deplasa în teritoriu în timpul campaniilor electorale", a explicat Radu Stroe.

Întrebat de costurile contractului de închiriere, liderul PNL a menţionat că aceste detalii pot fi confirmate de firma de la care a fost închiriată maşina.

Preşedintele PNL, întrebat la finalul şedinţei BPC, dacă şi-a luat maşină nouă, a infirmat acest lucru. La întrebarea dacă maşina îi este pusă la dispoziţie de către Senat, liderul PNL a afirmat că noua maşină este "de la partid".

La rândul său, prim-vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban, a spus că nu ştie despre noua maşină a lui Antonescu, adăugând că o are probabil de la partid.

"Nu cunosc. Probabil este de la partid", a spus Orban.

Conform unor surse liberale, automobilul este folosit de Antonescu din data de 1 mai.

Liderul PNL mai are la dispoziţie din partea Senatului, un autoturism Audi A6, ca urmare a faptului că deţine funcţia de vicepreşedinte al acestei Camere.

Conform ultimei sale declaraţii de avere, Crin Antonescu nu deţine niciun autoturism proprietate personală.
Mediafax 

×
Subiecte în articol: politic pnl