x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PNL îşi va desemna săptămâna aceasta candidatul la Primăria Capitalei

PNL îşi va desemna săptămâna aceasta candidatul la Primăria Capitalei

07 Dec 2015   •   15:39
PNL îşi va desemna săptămâna aceasta candidatul la Primăria Capitalei
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Candidatul PNL la Primăria Capitalei va fi desemnat săptămâna aceasta, a anunţat luni copreşedintele partidului Vasile Blaga.

"Candidatul pentru Bucureşti va fi desemnat în această săptămână pe baza analizei sociologice făcute şi va fi anunţat la Consiliul Naţional de Coordonare", a spus Blaga, după şedinţa Comisiei de unificare a PNL.

El a susţinut că europarlamentarul Cristian Buşoi poate fi candidatul PNL la Primăria Capitalei, potrivit analizelor interne.

Copreşedintele liberalilor Alina Gorghiu a afirmat că nu este mulţumită de scorul politic de care se bucură candidaţii PNL în Bucureşti.

"Sunt sectoare unde candidaţii au mult sub scorul politic şi acest lucru nu-mi face niciun fel de plăcere, dar şi eu şi Vasile Blaga şi Cătălin Predoiu, care va prelua această funcţie, avem o misiune foarte clară: să găsim formula câştigătoare pentru fiecare sector. Nu o avem în toate sectoarele în acest moment, dar vă sigur că lucrurile sunt într-un proces continuu, se desfăşoară, se vor face analize în februarie, în martie, de fiecare dată când va fi nevoie pentru a vedea ce îmbunătăţiri trebuie aduse ofertei noastre", a spus Gorghiu.

Ea a precizat că PNL Bucureşti va avea şedinţă miercuri pentru a discuta candidatura la Primăria Capitalei.

×
Subiecte în articol: vasile blaga candidat primarie