x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PNL organizează joi un marş cu 30.000 de participanţi, spre Piaţa Universităţii (surse)

PNL organizează joi un marş cu 30.000 de participanţi, spre Piaţa Universităţii (surse)

17 Ian 2012   •   11:40
PNL organizează joi un marş cu 30.000 de participanţi, spre Piaţa Universităţii (surse)

UPDATE 17:50 Surse din PNL au declarat pentru Jurnalul National ca aseara, in cadrul Biroului Politic, s-a luat decizia ca mitingul de joi sa se desfaaore pe urmatorul traseu Arcul de Triumf (sediul USL) Piata Victoriei Piata Universitatii. Prima orpire va fi in fata Guvernului, pentru ca mai apoi protestatarii sa se indrepte spre Piata Universitatii, punctul final al manifestatilor.

Intervalul orar pentru care PNL cere aprobarea Primariei Generale este 15.30 - 18. Surse din PNL au precizat ca sunt asteptate in jur de 30.000 de persoane.

-----

PNL a depus la Primaria Capitalei o solicitare pentru a organiza joi un mars urmat de un miting de protest. Surse din partid, citate de Mediafax, sustin ca in acest moment este asteptata aprobarea solicitarii. Aceleasi surse au precizat ca la mitingul respectiv vor participa si liberali din teritoriu, nu doar cei din Bucuresti.

Din surse jurnalul.ro, se pare ca punctul de adunare va fi Arcul de Triumf, de unde se va pleca pe traseul Kiseleff, Piata Victoriei, Piata Universitatii. Inca nu se stie daca acesta va fi punctul final, ori marsul va continua pana in Piata Constitutiei. Maine urmeaza o sedinta operativa a PNL, pentru a se stabili detaliile.

Organizatorii mizeaza pe prezenta a 3-4.000 de persoane.

Contactati telefonic, mai multi lideri liberali au refuzat sa dea amanunte despre mitingul de joi.

×