x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică POLITIC/Stirile zilei

POLITIC/Stirile zilei

25 Noi 2004   •   00:00

26 noiembrie 2004

Indemn - BOR cheama romanii la vot

Biserica Ortodoxa Romana (BOR) face apel la toti romanii sa mearga sa voteze, la alegeri, pentru "infaptuirea binelui comun si pentru viitorul Romaniei", exercitarea votului fiind o responsabilitate crestina si civica, transmite Mediafax. (Aniela Nine)

Dezbateri - Final de proiect la Cluj

Asociatia SACRI si Grupul de Dezbatere "Etica si Societatea" organizeaza astazi la Cluj ultima dezbatere din cadrul proiectului "Liderii de maine, votantii de maine". Dezbaterea va fi moderata de Theodora Vacarescu si George Popescu de la FJSC.

Buzau - Incident electoral sub ancheta

Politia municipiului Buzau a demarat o ancheta privind bataia dintre simpatizantii Aliantei D.A. si cei ai Uniunii PSD+PUR, despre care reprezentantii celor doua aliante au versiuni diferite, informeaza Rompres. "Este un incident marunt, exacerbat de cele doua parti, iar noi il vom cerceta judiciar, pe baza certificatelor medicale, si nu ca infractiune la campania electorala. Tot atat de adevarat este ca, daca politia nu ar fi intervenit ca un tampon intre cele doua parti, incidentul putea lua amploare", a declarat comisarul-sef Neculai Marinescu, seful IPJ Buzau.

Geoana - "Cota unica nu se potriveste"

Mircea Geoana, candidatul Uniunii Nationale PSD+PUR la functia de premier, a declarat ieri la Ploiesti ca pentru Romania, cota unica de impozitare nu se potriveste. "O evaluare la nivel macroeconomic si microeconomic ne-a relevat faptul ca pentru Romania cota unica este sustenabila la un nivel cuprins intre 21 si 23%, iar cine vine cu 16% inseamna ca este iresponsabil fiscal, ducand economia la o inflatie de 15-16 la suta", a mai spus Mircea Geoana.
×
Subiecte în articol: politic