x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică POLITIC/Stirile zilei

POLITIC/Stirile zilei

24 Noi 2004   •   00:00

25 noiembrie 2004

Sesizare - Alianta D.A. se plange la BEC

Seful de campanie al Aliantei D.A., Vasile Blaga, a trimis ieri doua sesizari BEC si BEM Bucuresti in care semnaleaza ca in presa centrala sunt publicate machete si materiale care "incalca in mod flagrant dispozitiile legale referitoare la campanie" si cere interzicerea acestora. "Avem toate elementele necesare pentru a afirma ca aceste materiale care contin atacuri nedemne, suburbane si calomnioase la adresa Aliantei D.A. PNL - PD si mai ales a candidatului nostru la presedintia Romaniei, domnul Traian Basescu sunt concepute si distribuite in presa scrisa de catre Uniunea Nationala PSD+PUR", sustine Blaga. (Oana Stancu)

Adeziune - Primarul din Comarnic s-a inscris in PUR

Primar orasului Comarnic, Dorian Potoaca, care a candidat ca independent la alegerile locale din iunie, a intrat in Partidul Umanist. El a decis sa renunte la statutul de independent si sa intre in PUR deoarece "are incredere in valorile social-liberale ale PUR" si a vrut sa se alature unei echipe puternice propuse de presedintele si prim-vicepresedintele PUR Prahova, Darius Mesca si Emanoil Savin.

La ceremonia de intrare in partid a lui Potoaca au participat ministrul Muncii, Dan Mircea Popescu, si Romeo Hanganu, senatorul umanist de Prahova si candidat al Uniunii Nationale PSD + PUR pentru un mandat de deputat in judet. (Gabriela Antoniu)

Alegeri - Tariceanu prevede o frauda

Premierul desemnat al Aliantei PNL-PD, Calin Popescu Tariceanu, a declarat ieri ca detine informatii potrivit carora actuala putere desfasoara pregatiri masive pentru fraudarea alegerilor generale, folosindu-se de votul tip "suveica". De asemenea, liderul PNL a mai spus ca multi dintre presedintii sectiilor de votare sunt "oameni ai PSD". Tariceanu considera ca o paralela intre alegerile de duminica si ceea ce s-a intamplat in Ucraina "nu este gratuita". El a precizat ca PNL-PD vor avea cate un reprezentant in toate sectiile de votare si ca vor face o numaratoare paralela a voturilor. (Gabriela Antoniu)
×
Subiecte în articol: politic