x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică POLITIC/Stirile zilei

POLITIC/Stirile zilei

23 Noi 2004   •   00:00

24 noiembrie 2004

Teleorman - Mitingul Aliantei a fost anulat

Mitingul electoral al Aliantei D.A. care trebuia sa aiba loc ieri la Alexandria, cu participarea candidatului Aliantei la Presedintie, Traian Basescu, a fost anulat. Alianta D.A. precizeaza intr-un comunicat transmis de Rompres motivele acestei contramandari: "Tergiversarile privind aprobarile legale pentru miting din partea Primariei municipiului Alexandria, precum si modificarile de ultima ora intervenite in programul dezbaterilor electorale la posturile nationale de televiziune". (Aniela Nine)

Vrancea - Liderul PRM a fost destituit

Presedintele PRM Vrancea, Marin Stoica, a fost destituit luni, la doua zile de la vizita electorala a liderului PRM, Corneliu Vadim Tudor, la Focsani, ca urmare a nemultumirilor acestuia legate de organizarea deplasarii, informeaza Rompres. "Voi fi in continuare membru al Biroului Executiv, dar nu doresc sa fac nici un comentariu cu privire la destituirea mea", a declarat fostul presedinte al PRM Vrancea. In locul lui Stoica a fost numit, interimar, deputatul Daniel Ionescu, care a detinut, pana in prezent, functia de prim-vicepresedinte. (Aniela Nine)

Turul 2 - Ciuhandu e nedumerit

Prezidentiabilul taranist, Gheorghe Ciuhandu, nu-l intelege pe contracandidatul sau Traian Basescu, care a declarat ca respinge orice negocieri intre cele doua tururi de scrutin. Ciuhandu a spus ca, in aceasta situatie, si PNTCD isi va formula un punct de vedere, pe care insa nu-l poate decide de unul singur in acest moment. "Dar nu inteleg: daca intr-adevar vrei sa faci opozitie, de ce unii trebuie exclusi si considerati de mana a doua", a adaugat Ciuhandu.

Protest - Homosexualii, compatimiti Reprezentantii Fundatiei pentru o Societate Deschisa si Centrului pentru Resurse Juridice au condamnat ieri folosirea minoritatilor sexuale in dezbaterea electorala, considerandu-le "victime colaterale" ale unei campanii "mai mult decat murdare", informeaza Mediafax. Asociatia pentru protectia drepturilor minoritatilor sexuale "Accept" a cerut luni partidelor politice si Bisericii Ortodoxe Romane sa nu foloseasca membrii acestei comunitati ca masa de manevra in campania electorala.

×
Subiecte în articol: politic