x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică POLITIC/Stirile zilei - 7 octombrie 2004

POLITIC/Stirile zilei - 7 octombrie 2004

07 Oct 2004   •   00:00

Demers - Motiune simpla, PNL-PD

Deputatii PNL si PD vor depune azi la Camera o motiune simpla pe tema libertatii de exprimare si a dreptului la informare, a anuntat ieri Mona Musca. Vicepresedintele PNL a precizat ca, desi aceasta motiune era pregatita de mult timp, PNL si PD au asteptat Raportul de tara. (Aniela Nine)

Camera - Bugetul pe 2005, mai mare

Bugetul Camerei Deputatilor pe 2005 va fi de 1.688 de miliarde de lei, cu aproape 180 de miliarde mai mare decat cel din acest an, dupa cum arata un memorandum depus ieri la Biroul Permanent ce va fi aprobat saptamana viitoare. Din suma totala, in jur de 1.000 de miliarde de lei vor fi folosite ca si cheltuieli de personal, 285 de miliarde pentru materiale si servicii si 320 de miliarde pentru cheltuieli de capital. 254 de miliarde vor fi utilizate pentru finalizarea unor obiective de investitii, printre care noul sediu al Senatului si 64 de miliarde pentru finalizarea parcajului subteran. (Dana Piciu)

Deputati - Din nou liberi de joi

Secretarul Biroului Permament al Camerei Deputatilor, Tudor Mohora, a declarat ieri ca doar cinci comisii (buget-finante, industrii, sanatate, juridica si politica externa) vor avea de lucru pentru astazi, restul deputatilor fiind liberi sa plece in teritoriu cu o zi inainte. Cum la inceputul acestei saptamani deputatii au fost foarte harnici si au adoptat aproape 60 de proiecte de lege cerute de UE, Mohora a anuntat ca saptamana viitoare vor lucra in plen doar luni si miercuri, iar in restul zilelor vor avea activitate in comisii sau teritoriu. (Dana Piciu)

×
Subiecte în articol: politic miliarde