x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Victor Ponta: Agreez cu două mâini ideea moţiunii de cenzură

Victor Ponta: Agreez cu două mâini ideea moţiunii de cenzură

05 Iun 2016   •   12:14
Victor Ponta: Agreez cu două mâini ideea moţiunii de cenzură

Fostul premier Victor Ponta a declarat duminică, la Târgu-Jiu, întrebat dacă susţine ideea unei moţiuni de cenzură după alegeri, că "o agreează cu două mâini".

El a afirmat că nu a votat Guvernul actual şi consideră că, "cu cât va pleca mai repede, cu atât va fi mai bine pentru România".

"Eu nu am votat acest Guvern şi eu cred că acest Guvern cu cât pleacă mai repede, cu atât mai bine pentru România. Agreez cu două mâini ideea unei moţiuni de cenzură după aceste alegeri. Am făcut campanie electorală pentru toţi colegii mei şi mă bucur să vad că lumea o să voteze în România tot pentru meşterii Manole, cei care muncesc şi nu pentru cei care distrug. Sunt foarte îngrijorat de ceea ce se întâmplă cu CEO şi cred toţi cei de aici sunt foarte îngrijoraţi, de aia zic, cu cât pleacă guvernul asta cu atât mai bine şi pentru CEO pentru că altfel o să îl închidă până la urmă", a spus Victor Ponta.

Întrebat cum comentează faptul că premierul Dacian Cioloş a declarat la Zalău, după ce a votat, că speră să existe o revigorare a resurselor umane privind partidele în privinţa candidaţilor, deputatul a afirmat că în municipiul respectiv "va exista o revigorare pentru că o piardă primarul de acolo de la PNL şi o să vină un primar nou, de la noi de la PSD". "Deci domnul Cioloş va fi bucuros astă-seară că vine un primar PSD la Zalău care să facă treabă", a conchis Ponta.

Totodată, chestionat cu privire la unele postări apărute pe paginile de socializare referitoare la faptul că "duminică începe preselecţia DNA la dosare pentru perioada 2016-2020", Victor Ponta a afirmat că "de la noi pe cine să mai ia că suntem toţi, tot de la PSD de unde?".

Sursa: AGERPRES

×