x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta avertizează miniştrii: Nu voi ezita să iau măsuri dureroase dacă va exista o problemă de integritate

Ponta avertizează miniştrii: Nu voi ezita să iau măsuri dureroase dacă va exista o problemă de integritate

08 Mai 2012   •   13:57
Ponta avertizează miniştrii: Nu voi ezita să iau măsuri dureroase dacă va exista o problemă de integritate

Premierul Victor Ponta i-a avertizat pe membrii Executivului, in prima sedinta de Guvern, ca va lua masuri "neplacute" sau "dureroase" fata de cei care au o problema de integritate.

"Nu voi ezita sa iau masuri neplacute si dureroase, daca va exista o problema de integritate, de orice alt tip, de acest gen, pentru ca imi doresc foarte mult sa arat ca se poate guverna altfel, ca putem sa avem si sa pastram urechile deschise la ceea ce opinia publica, in special, prin mass-media, transmite guvernantilor", le-a spus Ponta membrilor Cabinetului.

De asemenea, premierul a atras atentia asupra responsabilitatii fiecarui membru al Guvernului. "Va rog pe toti sa fiti constienti de responsabilitatea pe care ne-am asumat-o, de faptul ca nu ne putem permite niciun fel de greseala sau de eroare, ca oricare dintre noi, incepand cu mine, evident, dar incluzandu-va pe dumneavoastra, trebuie sa fie un avantaj si un sprijin pentru echipa guvernamentala, nu o vulnerabilitate, nu un punct slab", a afirmat Ponta, care a precizat ca Executivul trebuie sa-si indeplineasca cele cateva obiective asumate pana la alegerile parlamentare, pentru a obtine un mandat de 4 ani.

"Avem cateva obiective foarte clare pe care trebuie sa le atingem pana la momentul alegerilor generale. Va urez sa performam in aceasta perioada, pentru ca poporul roman sa ne dea un mandat de patru ani", le-a mai spus Victor Ponta ministrilor sai.

×