x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta: Băsescu este adevăratul iniţiator al fraudei de la Legea pensiilor

Ponta: Băsescu este adevăratul iniţiator al fraudei de la Legea pensiilor

22 Sep 2010   •   00:00

Victor Ponta a declarat că Traian Băsescu este "adevăratul iniţiator al fraudei" de la adoptarea Legii pensiilor de către Camera Deputaţilor.

Ponta a spus că preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, şi deputaţii PDL au "acţionat la ordinul lui" Traian Băsescu.

"Este clar că Traian Băsescu este în spatele acestei fraude, este clar că este iniţiatorul acestei fraude. Faptul că ajunge să mă jignească pe mine este o onoare şi vreau să spun că oamenii cred că preferă un procuror tânăr decât un marinar bătrân care fură voturi împreună cu Roberta Anastase", a afirmat el.

Întrebat de jurnalişti despre afirmaţia preşedintelui Traian Băsescu potrivit căreia el ar fi trebuit să ştie, ca preşedinte PSD, de negocierile duse de deputaţii PSD pe marginea Legii pensiilor, Ponta a răspuns: "Domnul preşedinte minte. Nu au existat negocieri şi niciun fel de negocieri, nu numai la Legea pensiilor, la niciun fel de lege, între PSD şi PDL de când sunt eu preşedintele acestui partid. Chestia asta cu negocieri şi cumpărări este modul specific de a face politică al lui Traian Băsescu. Domnul Traian Băsescu are în continuare serviciu de informaţii, procuratură. Dacă dovedeşte că eu am avut vreo negociere cu cineva de la PDL, în numele PSD, să o facă. Dacă nu, rămâne doar un mincinos".

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, la RRA, că liderul PSD, Victor Ponta, nu este "matur încă" şi că, la şedinţa de marţi a Parlamentului, comportamentul acestuia a arătat lipsă de maturitate sau "reflexele unui procuror care nu are nimic comun cu democraţia".
Mediafax

×
Subiecte în articol: politic