x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta despre sesizările ANI: "Nu consider pe nimeni vinovat până nu se termină toate procedurile"

Ponta despre sesizările ANI: "Nu consider pe nimeni vinovat până nu se termină toate procedurile"

24 Apr 2013   •   20:40
Ponta despre sesizările ANI: "Nu consider pe nimeni vinovat până nu se termină toate procedurile"

Premierul Victor Ponta a remarcat miercuri că sesizările Agenţiei Naţionale de Integritate în cazul celor şase politicieni provenind din PDL, PSD şi PNL "au fost împărţite echitabil" între cele trei formaţiuni politice, exprimându-şi totuşi speranţa că nu acesta a fost criteriul în baza căruia s-a sesizat ANI.

"N-am aflat nimic altceva decât că există şase sesizări ale ANI şi am văzut că au fost împărţite foarte echitabil: două - două - două. Sper totuşi că nu acest criteriu a fost luat în vedere. Aşa s-au lucrat dosarele. Eu nu pot să spun nimic altceva decât că există nişte prevederi şi proceduri legale şi că nu consider pe nimeni prezumat vinovat până nu se termină toate procedurile. Nu cunosc niciun fel de detaliu şi, ca prim-ministru, evident că nu o să mă pot pronunţa niciodată foarte mult în concret", a afirmat Victor Ponta, într-o conferinţă de presă la Strasbourg.

×