x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta: Dragnea foloseşte şi Armata în scop infracţional, iar generalul Ciucă stă în calea acestor hoţii

Ponta: Dragnea foloseşte şi Armata în scop infracţional, iar generalul Ciucă stă în calea acestor hoţii

28 Dec 2018   •   22:23
Ponta: Dragnea foloseşte şi Armata în scop infracţional, iar generalul Ciucă stă în calea acestor hoţii

Fostul premier Victor Ponta, liderul Pro România, afirmă că "Dragnea foloseşte şi Armata în scop infracţional" şi că "la Guvern şi la MApN sunt nişte simple marionete ale unui mafiot şi ale grupului său infracţional care vrea să fure miliarde de euro prin contracte trucate de achiziţii de armament", iar şeful Statului Major al Apărării, generalul Nicolae Ciucă, "le stă în calea acestor hoţii".

"Dacă azi ar mai fi la conducerea României un Prim Ministru şi un Ministru al Apărării PSD probabil că imediat ar fi făcut propunerea ca Dl. General Ciucă să îşi prelungească mandatul / însă azi la Guvern şi la MApN sunt nişte simple marionete ale unui mafiot şi ale grupului său infracţional care vrea să fure miliarde de euro prin contracte trucate de achiziţii de armament! Şi Generalul Ciucă le stă în calea acestor hoţii! Acum sper să înţelegeţi unde a ajuns România!", precizează Victor Ponta într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Fostul prim-ministru aminteşte că a susţinut în 2015 propunerea făcută de către ministrul Apărării de la acea vreme Mircea Duşa ca generalul Nicolae Ciucă să fie numit în funcţia de şef al Statului Major General şi menţionează că preşedintele Iohannis nu îl cunoştea pe acesta şi nu a avut niciun rol în numirea sa.

"Propunerea s-a făcut în urma unei analize serioase privind calităţile deosebite şi conduita ireproşabilă a Dlui General Ciucă (un om care mi-a fost alături chiar în Kandahar în momente delicate pentru mine şi pentru militarii români)! Klaus Iohannis nu îl cunoştea şi nu a avut niciun rol în alegerea Dlui General Ciucă - doar a participat la învestire în calitatea sa de Preşedinte nou ales! Şi cred că este vinovat că prin indolenţa şi absenţa sa politică nu a luat din timp măsurile instituţionale care să asigure faptul ca Armata Română este condusă profesionist şi onest! Dragnea foloseşte şi Armata în scop infracţional - Iohannis tratează şi Armata cu aceeaşi lejeritate şi comoditate cu care a tratat toate probleme ţării!", afirmă Victor Ponta. AGERPRES

×
Subiecte în articol: victor ponta