x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta îl felicită pe Tudose pentru „eliminarea Cartelului TelDrum”

Ponta îl felicită pe Tudose pentru „eliminarea Cartelului TelDrum”

13 Oct 2017   •   06:21
Ponta îl felicită pe Tudose pentru „eliminarea Cartelului TelDrum”
Sursa foto: DIANA OROS

Fostul prim-ministru și fost președinte al PSD, deputatul Victor Ponta, a avut numai cuvinte de laudă la adresa actualului premier, Mihai Tudose, pe care îl felicită pentru curajul de a elimina din guvern membrii ”cartelului TelDrum”. El îi recomandă actualului prim-ministru să nu accepte la ședința CExN al PSD oameni impuși de Liviu Dragnea și îl avertizează că acesta mai păstrează în guvern o redută importantă - Ministerul Afacerilor Interne prin ministrul Carmen Dan.

 

Ponta mai avertizează că situația de la Fondurile Europene este una gravă și de asemenea că invocarea motivației DNA în acțiunea de eliminare a ”oamenilor lui Dragnea” este total neinspirată și ar putea dăuna operațiunii în sine.

Repriza 1 - Tudose a reusit sa scape din Guvern de cei mai importanti soldati ai “Cartelului de la Teldrum” - Mihai Busuioc, Sevil Shaideh si Razvan Cuc (actiunea DNA este doar un pretext total neinspirat) / a ramas Carmen Dan ca ultima reduta a “Cartelului” / Rovana Plumb este victima colaterala pentru ca oricum Dragnea nu avea de gand sa se lupte pentru ea ( si nici macar pentru fondurile europene care vor fi gestionate de al 4 lea ministru in mai putin de un an - ce iresponsabilitate!!!).

Repriza 2 - daca in locul acestora ( mai ales SGG si MDRAP) Tudose rezista si nu pune alte slugi credincioase ale lui Dragnea atunci schimbarea este inportanta - o sa vedem maine

Concluzie 1 - inca o data s-a vazut ca cine se bazeaza la nevoie pe ajutorul lui Dragnea are pana la urma soarta cruda a lui Vali Preda si a multor altora - “Daddy” se salveaza intotdeauna doar pe el ( in special imi pare rau pt Sevil dar cred ca trebuia sa se astepte la asta) / iar idealistii si naivii gen Liviu Plesoianu au avut inca o dovada ca asa zisa lupta a lui Dragnea cu “Sistemul” este doar o uriasa pacaleala!

Concluzie 2 - membrii CEX al PSD s-au comportat iar halucinant jucand in scenariile scrise de Dragnea si au cazut in ridicol la final / majoritatea celor de acolo ii cunosc, imi sunt prieteni si ii respect - nu ii inteleg cum participa la asemenea mascarada !

Concluzia finala : si eu si multi romani am votat PSD in Decembrie 2016 pentru cu totul si cu totul altceva! Niciodata in politica noastra nu a fost asa o prapastie intre ce au promis niste oameni si ce au facut ; poate doar la Basescu ( inventatorul si modelul lui Dragnea) ! Mare pacat!”, a scris imediat după ședința CExN al PSD fostul prim-ministru pe pagina sa de Facebook.

×